Fundamentální analýza společnosti AVAST - Ptáček, Petr; Veselá, Jitka; Vyletelka, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této bakalářské práce je provedení fundamentální analýzy, určení vnitřní hodnoty akcie české nadnárodní společnosti AVAST zabývající se počítačovou bezpečností a odvození investičního doporučení. Abych toho dosáhl, provedl jsem analýzu na třech úrovních. První úrovní je globální analýza, která zkoumá vliv makroekonomických veličin na cenu akcie. V druhé úrovni jsem provedl odvětvovou analýzu společností zabývajících se informační bezpečností a v poslední úrovni jsem se zabýval firmou samotnou a konkrétními metodami ocenění její akcie.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses