Ocenění klienta v bankovní organizaci - Šárka, Jakub; Novotný, Ota, 1971-; Moravec, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Práce se zabývá možnostmi ocenění klienta v bankovní organizaci na základě klientské aktivity. Cílem je navrhnout takový systém, který klienta ohodnotí a zajistí propagaci výsledků do okolního světa. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány metody na zjištění hodnoty klienta, jako je RFM, CVM či CLV a dále popsány ukazovatele zákaznické spokojenosti NPS. Dále je popsána aktuální situace na finančním trhu z produktových dimenzí uvažovaných v práci. V praktické části jsou řešeny otázky, jaká data lze použít a kde jej získat. Dále je popsán způsob jejich vyhodnocení a dostupnosti jak pro pracovníky organizace, tak pro její klienty. V poslední části jsou i stanoveny finanční mantinely na základě vyhodnocených statistik.
Vedoucí práce: Ota Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses