Analýza marketingové strategie vybrané společnosti - Šerá, Zuzana; Procházková, Markéta; Marešová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce se zabývá marketingovou strategií vybrané společnosti v České republice. Cílem diplomové práce je zanalyzovat marketingovou strategii vybrané společnosti a navrhnout následné kroky a opatření, které pomohou společnosti vylepšit současnou strategii, nabízené služby a postavení společnosti na trhu s ovesnými kašemi. Tomuto cíli je věnována praktická část, kde je provedena důkladná analýza strategického marketingu, marketingového a komunikačního mixu společnosti. Dále je provedena anketa zaměřena na současné zákazníky a individuální rozhovory s respondenty, kteří spadají do cílové skupiny, ale neznají vybranou značku.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses