Implementace Business Intelligence řešení ve velkooobchodní společnosti - Královec, Ota (2020)
Diplomová práce se zabývá vytvořením Business Intelligence řešení ve vybrané velkoobchodní společnosti. Teoretická část práce popisuje problematiku oblasti Business Intelligence, kde popisuje základní principy, komponenty a trendy dané oblasti. První část poskytuje čtenáři základní vhled do problematiky, který je potřebný pro praktickou část práce. V praktické části práce je popsán proces implementace řešení od prvních analýz podniku až po vytvoření jednotlivých částí BI řešení včetně analytických výstupů v podobě dashboardů.