Implementace Business Intelligence řešení ve velkooobchodní společnosti - Královec, Ota; Maryška, Miloš; Sládek, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Diplomová práce se zabývá vytvořením Business Intelligence řešení ve vybrané velkoobchodní společnosti. Teoretická část práce popisuje problematiku oblasti Business Intelligence, kde popisuje základní principy, komponenty a trendy dané oblasti. První část poskytuje čtenáři základní vhled do problematiky, který je potřebný pro praktickou část práce. V praktické části práce je popsán proces implementace řešení od prvních analýz podniku až po vytvoření jednotlivých částí BI řešení včetně analytických výstupů v podobě dashboardů.
Vedoucí práce: Miloš Maryška
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses