Analýza off-trade trhu a návrh promoční strategie značky Jack Daniel's - Hüblová, Anika (2020)
Diplomová práce se věnuje analýze off-trade trhu a návrhu promoční strategie pro značku Jack Daniel’s na rok 2021. Hlavním cílem této diplomové práce je, na základě zjištěných informací, navrhnout jednoletou promoční strategii na vybrané zákazníky off-trade trhu v České republice. K zajištění co nejpřesnějšího návrhu bude provedena analýza celého trhu včetně konkurence a jednotlivých prvků marketingového mixu. Součástí diplomové práce je kvalitativní výzkum, z jehož výstupů je možné zjistit, které typy dárků jsou pro spotřebitele největším motivátorem k nákupu. V závěru je vytvořena samotná promoční strategie, kterou je možné využít jako inspiraci ke stanovení promoční strategie v reálné praxi.