Analýza off-trade trhu a návrh promoční strategie značky Jack Daniel's - Hüblová, Anika; Říha, David; Čížek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce se věnuje analýze off-trade trhu a návrhu promoční strategie pro značku Jack Daniel’s na rok 2021. Hlavním cílem této diplomové práce je, na základě zjištěných informací, navrhnout jednoletou promoční strategii na vybrané zákazníky off-trade trhu v České republice. K zajištění co nejpřesnějšího návrhu bude provedena analýza celého trhu včetně konkurence a jednotlivých prvků marketingového mixu. Součástí diplomové práce je kvalitativní výzkum, z jehož výstupů je možné zjistit, které typy dárků jsou pro spotřebitele největším motivátorem k nákupu. V závěru je vytvořena samotná promoční strategie, kterou je možné využít jako inspiraci ke stanovení promoční strategie v reálné praxi.
Vedoucí práce: David Říha
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses