Trends in the cloud computing - Ivanová, Olga; Böhmová, Lucie; Urbík, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Diplomová práce se zaměřuje na principy manažerského rozhodování při problematice výběru vhodného nástroje na spolupráci virtuálních týmů. V první části jsou definovány kognitivní aspekty týmové spolupráce, včetně motivace týmů a zadávání úkolů. další části se definuje segmentace, která pomůže zavést společnost, na kterou se práce zaměřuje, do specifického segmentu na trhu. Potom při zpracování případové studie se už práce zaměřuje na nástroje pro spolupráci pro malé společnosti. Případová studie má za úkol analyzovat stávající stav společnosti a jejich problémy, dále pomocí vybraných metodik pro manažerské rozhodování procesuje výběr vhodného softwaru na spolupráci.
Vedoucí práce: Lucie Böhmová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses