Životní cyklus dodávky automatizace procesů pomocí softwarové robotizace - Mádl, Jiří (2020)
Předložená diplomová práce se zaměřuje na technologii robotické procesní automatizace, zkráceně RPA, a předkládá návrh zlepšení životního cyklu její implementace. V teoretické části práce je objasněn pojem proces a jeho vazba na process mining. Dále jsou popsány technologie RPA, její původ, výhody, dopady na společnost i možnosti jejího využití. Následně jsou identifikovány kroky, jejichž provedení je nezbytné před implementováním procesní robotizace. Praktická část práce je rozdělena do dvou kroků. V prvním kroku jsou porovnány RPA platformy dostupné na trhu dle předem definovaných kritérií. Ve druhém kroku je samotný návrh automatizovaného životního cyklu implementace procesní robotizace s využitím platforem UltimateSuite a UltimateRPA.