Self Service Business Intelligence ve stavebnictví - Martínek, Tomáš (2020)
Cílem mé bakalářské práce je analýza prostředí stavebních firem za účelem návrhu a implementace technologií business intelligence. Druhým cílem je návrh a implementace konkrétního SSBI řešení pro vybraná oddělení stavební společnosti.Má bakalářská práce je rozdělena na dvě části. Cílem teoretické části je analýza prostředí stavebních firem za účelem návrhu a implementace SSBI řešení. Cílem praktické části je implementace SSBI řešení vybraným oddělením stavební společnosti. Implementaci řešení provedu v nástroji MS Power BI.Jako hlavní přínos práce shledávám business analýzu prostředí stavebních firem v kontextu business intelligence a implementovaný reportingový model, který bude možno využít v reálné firmě.