Self Service Business Intelligence ve stavebnictví - Martínek, Tomáš; Pour, Jan; Šedivá, Zuzana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Cílem mé bakalářské práce je analýza prostředí stavebních firem za účelem návrhu a implementace technologií business intelligence. Druhým cílem je návrh a implementace konkrétního SSBI řešení pro vybraná oddělení stavební společnosti.Má bakalářská práce je rozdělena na dvě části. Cílem teoretické části je analýza prostředí stavebních firem za účelem návrhu a implementace SSBI řešení. Cílem praktické části je implementace SSBI řešení vybraným oddělením stavební společnosti. Implementaci řešení provedu v nástroji MS Power BI.Jako hlavní přínos práce shledávám business analýzu prostředí stavebních firem v kontextu business intelligence a implementovaný reportingový model, který bude možno využít v reálné firmě.
Vedoucí práce: Jan Pour
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses