Marketing na trhu kompenzačních pomůcek pro handicapované - Buňatová, Hana; Procházková, Markéta; Kopecký, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Bakalářská práce se zabývá marketingem na trhu kompenzačních pomůcek pro handicapované v České republice, konkrétně se zaměřením na produkt handbike. Teoretická část je věnována marketingu samotnému, marketingu sportu a cílová skupina (handicapovaní) je blíže specifikována. V metodologické části je proveden kvalitativní výzkum (rozhovory) s lidmi s handicapem, kteří jsou s tímto produktem obeznámeni a ředitelem Centra Paraple a vedoucím marketingu. V praktické části je blíže specifikovaný produkt handbike, je zmapovaná konkurence jak na trhu českém, tak zahraničním a budou představeni nejvýznamnější stakeholdeři. Mezi aplikované nástroje patří situační analýza, PEST analýza, marketingový mix, Porterův model 5 sil, SWOT analýza a na závěr marketingový plán.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses