Podnikatelský plán pro společnost JEZ&SPI - Smolíková, Michaela; Mareš, Jan, 1986-; Dvouletý, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem diplomové práce je zpracovat podnikatelský plán pro otevření nového designového hotelu se systémem self check-in/out společnosti JEZ&SPI ve městě Sušice a přesvědčit se tak o realizovatelnosti projektu a návratnosti vložených investic. Práce je rozdělena na tři části. První část je zaměřena na vysvětlení základních pojmů podnik, podnikání a podnikatel a následně je přiblížen účel a struktura podnikatelského plánu. Druhá, metodologická část, zahrnuje výzkum metodou Focus Group. Praktická část je věnovaná tvorbě podnikatelského plánu včetně představení produktu, analýzy konkurence a rizik, marketingového a finančního plánu. Práce došla k závěru, že projekt je realizovatelný.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses