Finanční a strategická analýza vybrané banky - Kotal, Martin; Radová, Jarmila; Budská, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této diplomové práce je finanční a strategická analýza vybrané banky. Práce je rozdělena do dvou částí. První část je zaměřena na specifika bankovního sektoru v rámci odlišné činnosti, regulace a rizik. Zároveň obsahuje teoretické základy pro finanční a strategickou analýzu. V druhé části je nejprve charakterizována vybraná banka, následně je provedena finanční a strategická analýza zakončená shrnutím dosažených výsledků.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses