Agilní transformace v českém korporátním prostředí - Kukla, Lukáš; Buchalcevová, Alena, 1958-; Doležel, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato diplomová práce se zabývá tématem agilní transformace v českém korporátním prostředí. Cílem práce identifikovat problémy a přínosy agilní transformace v českém korporátním prostředí, toho je docíleno na základě analýzy dat z kvalitativních rozhovorů, které byly provedeny se zaměstnanci jedné z českých korporací z finančního sektoru. Práce je členěna na tři základní části. První z nich je obsáhlá rešerše zdrojů na téma agilní transformace. Druhá část je teoretický základ agilního vývoje a agilní transformace. Poslední a zároveň stěžejní částí práce je příprava rozhovoru na základě rešerše zdrojů, provedení rozhovorů a jejich kvalitativní analýza. Na základě analýzy je vyhodnocena výzkumná otázka a porovnány výsledky agilní transformace v českém korporátním prostředí s tím, jak agilní transformaci vnímají zahraniční autoři.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses