Možnosti integrace WebGL knihoven s moderními frontend frameworky - Pecha, Jan (2020)
Práce analyzuje možnosti integrace WebGL knihoven s moderními frontend frameworky. Jejím hlavním cílem je najít existující způsoby řešení vzájemné integrace WebGL knihoven s moderními frontend frameworky, navrhnout vlastní řešení a následně je popsat. Nalezené způsoby integrace jsou demonstrovány na názorných ukázkách a hodnoceny z hlediska zvolených kritérií.