Možnosti integrace WebGL knihoven s moderními frontend frameworky - Pecha, Jan; Palovská, Helena, 1959-; Mazánek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Práce analyzuje možnosti integrace WebGL knihoven s moderními frontend frameworky. Jejím hlavním cílem je najít existující způsoby řešení vzájemné integrace WebGL knihoven s moderními frontend frameworky, navrhnout vlastní řešení a následně je popsat. Nalezené způsoby integrace jsou demonstrovány na názorných ukázkách a hodnoceny z hlediska zvolených kritérií.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses