Analýza nástrojů managementu kvality ve vybrané společnosti - Klikarová, Eliška (2020)
Cílem mé práce je porovnání výsledků teoretické rešerše v oblasti metod a nástrojů managementu kvality s rozsahem a způsoby využití metod a nástrojů managementu kvality ve vybrané společnosti a navržení doporučení ke zlepšení aktuálního stavu. Analýza nástrojů a metod managementu kvality byla provedena ve společnosti Faurecia Automotive Czech Republic s.r.o, která je předním dodavatelem automobilových komponentů na evropském trhu. Ve své práci se zabývám porovnáváním využívání nástrojů managementu kvality na pracovištích dodavatelské, zákaznické a produktové kvality, ale i na úrovni managementu kvality. Metodami k získání dat o aktuálním stavu na od-dělení kvality byly rozhovory se zaměstnanci, studium interních dokumentů a vlastní pozorování.