Implementace systému pro procedurální generování herního obsahu - Zelinka, Zbyněk; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Král, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tématem této diplomové práce je rozbor procedurálního generování obsahu (PCG) v prostředí vývoje her. Nejprve je vysvětlen fundamentální princip tohoto přístupu včetně výčtu nejznámějších používaných metod. Dále je analyzováno a zhodnoceno využití toho-to přístupu ve vybraných hrách. Druhá část práce se věnuje popisu procesu vývoje para-metrizovatelného nástroje pro generování dvourozměrných herních úrovní včetně inte-grace do existující hry.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses