Rozvoj HR informačního systému a navazujících business procesů - Dao, Ha My; Karkošková, Soňa; Quoc Dat, Vu; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato diplomová práce se zabývá personálním informačním systémem SAP SuccessFactors a jeho rozvojem ve vybraném podniku. Práce popisuje implementaci rozšíření systému SAP SuccessFactors o nástroj pro správu pozic, tzv. Position Management. Cílem práce je rozvoj personálního informačního systému ve vybraném podniku. Dílčími cíli jsou následně analýza stávajícího stavu ve vybraném podniku, popis implementace rozšíření a popis změn v personálních procesech. Pro dosažení těchto cílů bylo využito metodiky Design Science Research. V teoretické části diplomové práce je blíže specifikováno fungování řízení lidských zdrojů v souladu s informačními technologiemi. V praktické části je provedena analýza a popsána samotná implementace rozšíření Position Management.
Vedoucí práce: Soňa Karkošková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses