Identifikácia oblastí pre implementáciu chatbota v poisťovníctve - Alezár, Samuel; Vencovský, Filip; Karkošková, Soňa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Táto bakalárska práca sa zameriava na identifikáciu oblastí pre implementáciu chatbota v poisťovníctve. Práca obsahuje rešerš chatbotov v poisťovníctve, ktorá zahŕňa mimo iné vplyv chatbotov na odvetvie poisťovníctva, prípady použitia chatbotov v poisťovníctve a popis procesu plánovania chatbota. V práci sa taktiež nachádza výber platforiem vhodných na umiestnenie chatbota v poisťovníctve. Získané poznatky sú použité pri výbere metódy identifikácie oblastí chatbota, konkrétne identifikácia oblastí podľa oddelení spoločnosti NN Česká republika. Poznatky z rešerše boli taktiež použité pri určení kritérií, podľa ktorých sú vybrané konkrétne možnosti implementácie chatbota v identifikovaných oblastiach.Hlavný prínos tejto práce je identifikácia oblastí, ktoré sú vhodné pre implementáciu chatbota v poisťovníctve. Vedľajšie prínosy práce sú výsledky rešerše aktuálneho vplyvu chatbotov v poisťovníctve a prehľad vhodných platforiem na ktorých môže byť chatbot v poisťovníctve umiestnený.
Vedoucí práce: Filip Vencovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses