Vývoj aplikace samoobslužného kiosku pro check-in - Nguyen Manh, Tho (2020)
Diplomová práce se zabývá vývojem aplikace samoobslužného kiosku pro check-in. Aplikace samoobslužného kiosku je určena pro podporu recepčních činností ubytovacího zařízení. Tato diplomová práce si klade za cíl navrhnout a implementovat řešení, která budou automatizovat recepční procesy, zejména check-in a check-out hostů. Teoretická část se zabývá problematikou ubytovacích služeb, technologiemi využívanými v ubytovacích zařízeních a samoobslužnými technologiemi se zaměřením na oblast kiosků. Součástí praktické části je průzkum trhu, analýza procesů a požadavků. Na základě analýzy je navržen aplikační systém, který bude podporovat recepční procesy. V rámci návrhu je implementována samotná aplikace. Funkčnost vyvinuté aplikace je podrobena testování pomocí testovacích případů. Závěrečná kapitola shrnuje výsledek práce a nastiňuje možnosti budoucího vývoje. Výstupem práce je funkční aplikace, která bude sloužit jako alternativní způsob odbavování hostů ubytovacího zařízení.