Finanční analýza společnosti JELÍNEK – výroba nábytku, s. r. o. - Müllerová, Veronika (2020)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční zdraví společnosti JELÍNEK – výroba nábytku, s. r. o. za pomoci finanční analýzy zpracované za období 2014 až 2018. Práce se skládá z metodické a aplikační části. První část je věnována teorii, jsou zde popsány veškeré použité vzorce a modely. Druhá část zahrnuje aplikaci vybraných ukazatelů na konkrétní společnost, její konkurenty a odvětví podnikání.