Finanční analýza společnosti JELÍNEK – výroba nábytku, s. r. o. - Müllerová, Veronika; Václav, Filip; Mašek, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční zdraví společnosti JELÍNEK – výroba nábytku, s. r. o. za pomoci finanční analýzy zpracované za období 2014 až 2018. Práce se skládá z metodické a aplikační části. První část je věnována teorii, jsou zde popsány veškeré použité vzorce a modely. Druhá část zahrnuje aplikaci vybraných ukazatelů na konkrétní společnost, její konkurenty a odvětví podnikání.
Vedoucí práce: Filip Václav
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses