Návrh architektury real-time reportingu v prostředí SAP HANA - Huňka, David (2020)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem architektury reálného real-timového reportingového projektu v prostředí SAP HANA, který pracuje s daty ze systému SAP ERP. Teoretická část nejprve shrnuje poznatky z business intelligence. Dále popisuje komponenty systému SAP ERP. Také představuje architekturu a datové modelování na systému SAP HANA. Praktická část vyhodnocuje praktický projekt pomocí postupů business intelligence a navrhuje jeho novou architekturu pomocí poznatků o systémech SAP ERP a SAP HANA.