Návrh architektury real-time reportingu v prostředí SAP HANA - Huňka, David; Novotný, Ota, 1971-; Šípek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem architektury reálného real-timového reportingového projektu v prostředí SAP HANA, který pracuje s daty ze systému SAP ERP. Teoretická část nejprve shrnuje poznatky z business intelligence. Dále popisuje komponenty systému SAP ERP. Také představuje architekturu a datové modelování na systému SAP HANA. Praktická část vyhodnocuje praktický projekt pomocí postupů business intelligence a navrhuje jeho novou architekturu pomocí poznatků o systémech SAP ERP a SAP HANA.
Vedoucí práce: Ota Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses