Systém péče o zaměstnance a jejich spokojenost s benefity v podniku SWIETELSKY Rail CZ s.r.o. - Dvořáková, Aneta (2020)
Hlavním cílem bakalářské práce je analyzovat spokojenost zaměstnanců s benefity a systémem péče o zaměstnance ve vybraném podniku. Práce se bude skládat ze dvou částí. V rámci teoretické práce budou vymezeny základní rámce zkoumané problematiky v oblasti benefitů a péče o zaměstnance. Praktická část bude zahrnovat dotazníkové šetření mezi zaměstnanci vybraného podniku, zpracování výstupů a návrh opatření na zlepšení vymezené oblasti. Na závěr jsou identifikovány slabé a silné stránky podniku, které budou vést k návrhu na zlepšení v dané problematice u výše zmíněné firmy.