Systém péče o zaměstnance a jejich spokojenost s benefity v podniku SWIETELSKY Rail CZ s.r.o. - Dvořáková, Aneta; Legnerová, Kateřina, 1965-; Mýtna, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Hlavním cílem bakalářské práce je analyzovat spokojenost zaměstnanců s benefity a systémem péče o zaměstnance ve vybraném podniku. Práce se bude skládat ze dvou částí. V rámci teoretické práce budou vymezeny základní rámce zkoumané problematiky v oblasti benefitů a péče o zaměstnance. Praktická část bude zahrnovat dotazníkové šetření mezi zaměstnanci vybraného podniku, zpracování výstupů a návrh opatření na zlepšení vymezené oblasti. Na závěr jsou identifikovány slabé a silné stránky podniku, které budou vést k návrhu na zlepšení v dané problematice u výše zmíněné firmy.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses