Webová aplikace pro alokaci zaměstnanců - Zahradník, Tomáš (2020)
Tato práce se zabývá návrhem a vývojem webové single page aplikace pro interní použití na základě požadavků softwarové firmy. Aplikace má řešit problém s alokací zaměstnanců na projektech v konkrétních dnech. Teoretická část obsahuje požadavky firmy, popis a propojení technologií, které jsou pro vývoj použity. Praktická část mimo jiné popisuje, jak probíhá návrh, vývoj, nasazení a testování aplikace. Nejobsáhlejší částí je vývoj webových aplikací s použitím Angular frameworku. Dále je nastíněn budoucí vývoj aplikace na základě testovacích scénářů a připomínek zaměstnanců, kteří aplikaci testovali. Výstupem práce je aplikace řešící problém s alokací a splňující požadavky, které jsou zmíněny na úvodu práce.