Webová aplikace pro alokaci zaměstnanců - Zahradník, Tomáš; Sklenák, Vilém, 1963-; Vojíř, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato práce se zabývá návrhem a vývojem webové single page aplikace pro interní použití na základě požadavků softwarové firmy. Aplikace má řešit problém s alokací zaměstnanců na projektech v konkrétních dnech. Teoretická část obsahuje požadavky firmy, popis a propojení technologií, které jsou pro vývoj použity. Praktická část mimo jiné popisuje, jak probíhá návrh, vývoj, nasazení a testování aplikace. Nejobsáhlejší částí je vývoj webových aplikací s použitím Angular frameworku. Dále je nastíněn budoucí vývoj aplikace na základě testovacích scénářů a připomínek zaměstnanců, kteří aplikaci testovali. Výstupem práce je aplikace řešící problém s alokací a splňující požadavky, které jsou zmíněny na úvodu práce.
Vedoucí práce: Vilém Sklenák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses