Kryptoměny jako alternativní investice českých domácností - Beran, David; Soukup, Jindřich, 1955-; Gawthorpe, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá vhodností investic do kryptoměn českými domácnostmi. Z počátku se teoretická část práce zabývá obecnou problematikou investic. Následně jsou v teoretické části poskytnuty potřebné informace pro pochopení fungování kryptoměn. Popsána je zde také adaptace České republiky na kryptoměny. V praktické části jsou v první řadě vyhodnoceny finanční dispozice českých domácností, na základě kterých se společně s dalšími kritérii vyhodnocuje příhodnost investic do kryptoměn.
Vedoucí práce: Jindřich Soukup
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses