Důvody předčasného ukončení studia na Vysoké škole ekonomické v Praze - Křivánková, Tereza; Berková, Kateřina, 1984-; Krpálková-Krelová, Katarína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Diplomová práce se zabývá důvody předčasného ukončení studia na Vysoké škole ekonomické v Praze, Fakultě financí a účetnictví. První část je věnována předčasnému ukončování studia v České republice, jak bojují s neúspěšností ostatní vysoké školy a neúspěšnost na Fakultě financí a účetnictví. Výzkumná část je rozdělena do dvou částí. První výzkum, který je prováděn pomocí polostrukturovaného rozhovoru se zaměřuje na studenty, kteří o ukončení studia uvažovali a druhý výzkum, který je také prováděn pomocí polostrukturovaného rozhovoru je zaměřený na studenty, kteří své studium neúspěšně ukončili. Závěr diplomové práce obsahuje shrnutí a návrhy na snížení studijní neúspěšnosti. Hlavním cílem této diplomové práce je zjistit, co vede studenty k tomu, že předčasně ukončují studium
Vedoucí práce: Kateřina Berková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: učitelství ekonomických předmětů pro střední školy [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses