Obchodování s akciemi pomocí technické analýzy - Vu Hoang, Minh; Veselá, Jitka; Pastiranová, Olga; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této práce je vyvinout obchodní systém založený na technických indikátorech, který bude zaměřený na americký akciový trh. Důraz bude kladen nejen na výkonnost v podobě průměrného zhodnocení, ale také na risk-profil.Nejdříve budou otestovány vybrané indikátory technické analýzy a jejich profitabilita v dlouhém období. Následovat bude vývoj finálního obchodního systému BcStrategy, který bude vycházet z poznatků získaných během předchozího testování.Konečným hodnotícím kritériem bude porovnání výkonnosti vyvinutého obchodního systému s benchmarkem v podobě indexu Standard & Poor’s 500.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses