Analýza veřejné osobní dopravy města Samara - Aseeva, Alexandra (2020)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit veřejnou dopravu města Samara. Práce se zabývá popisem města, jednotlivými dopravními systémy ve městě a jízdními tarify. V následující kapitole bude provedena analýza současného stavu dopravy, budou definovány existující problémy a představen předpokládaný vývoj veřejné dopravy v budoucnu. V závěrečné části práce bude zhodnocen celkový stav veřejné dopravy a také budou uvedena vlastní doporučení pro zlepšení existující situace.