Analýza veřejné osobní dopravy města Samara - Aseeva, Alexandra; Zelený, Lubomír; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit veřejnou dopravu města Samara. Práce se zabývá popisem města, jednotlivými dopravními systémy ve městě a jízdními tarify. V následující kapitole bude provedena analýza současného stavu dopravy, budou definovány existující problémy a představen předpokládaný vývoj veřejné dopravy v budoucnu. V závěrečné části práce bude zhodnocen celkový stav veřejné dopravy a také budou uvedena vlastní doporučení pro zlepšení existující situace.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses