Vnímání značky elektroniky Honor mezi obyvateli České republiky - Pospíšilová, Pavlína (2020)
Cílem této diplomové práce je návrh změn v marketingové komunikaci značky Honor na základě průzkumu marketingové komunikace této značky a jejího hlavního konkurenta Xiaomi a analýzy vnímání těchto dvou značek.V teoretické části byly nejprve vymezeny základní pojmy týkající se značky a jejího řízení, dále pak prvky a způsoby marketingové komunikace. V praktické části byla zmapována marketingová komunikace značek Honor a Xiaomi. Následně byl zanalyzován primární výzkum v podobě dotazníkového šetření, kterého se zúčastnilo 389 respondentů. Kromě analýzy prvního stupně byla také provedena faktorová, shluková a kontingenční analýza v programu SPSS. Zde bylo odhaleno a popsáno 6 segmentů a vybrané segmenty byly následně zahrnuty do doporučení pro budoucí komunikaci značky Honor.