Vnímání značky elektroniky Honor mezi obyvateli České republiky - Pospíšilová, Pavlína; Koudelka, Jan; Brázdil, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem této diplomové práce je návrh změn v marketingové komunikaci značky Honor na základě průzkumu marketingové komunikace této značky a jejího hlavního konkurenta Xiaomi a analýzy vnímání těchto dvou značek.V teoretické části byly nejprve vymezeny základní pojmy týkající se značky a jejího řízení, dále pak prvky a způsoby marketingové komunikace. V praktické části byla zmapována marketingová komunikace značek Honor a Xiaomi. Následně byl zanalyzován primární výzkum v podobě dotazníkového šetření, kterého se zúčastnilo 389 respondentů. Kromě analýzy prvního stupně byla také provedena faktorová, shluková a kontingenční analýza v programu SPSS. Zde bylo odhaleno a popsáno 6 segmentů a vybrané segmenty byly následně zahrnuty do doporučení pro budoucí komunikaci značky Honor.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses