Analýza internetového obchodu na systému Prestashop - Plaček, Jan; Sedláček, Jiří, 1963-; Smutný, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou internetových obchodů se zaměřením na open source systém Prestashop. Cílem této práce je popsat tvorbu internetového obchodu v tomto systému, vybrat a nainstalovat základní moduly pro jeho provoz v České republice včetně nastavení plateb či dopravců a napojení na nejpoužívanější marketingové nástroje. Dílčím cílem je porovnání finanční náročnosti provozu systémů Prestashop a Shoptet. První část se zabývá základními pojmy z oblasti internetového obchodování včetně přehledu nejpoužívanějších platebních metod a dopravců. Druhá část popisuje samotnou tvorbu internetového obchodu včetně instalace a nastavení modulů pro použití v České republice. Třetí část je zaměřena na nejpoužívanější marketingové nástroje a jejich propojení se systémem Prestashop. Poslední část je věnována porovnání systémů Prestashop a Shoptet.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses