Programové portfolio základní a střední odborné školy - Borota, Tomáš; Jiříčková, Ludmila; Böhmová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Cílem této práce je seznámit čtenáře s možnostmi využití informačních technologií ve vzdělávání a charakterizovat programové portfolio školy. Teoretická část obsahuje vysvětlení pojmů aplikace a aplikační portfolio. Poté následuje popis nejrůznějšího využití počítačů ve vzdělávání a metod výuky s využitím informačních technologií, konec teoretické části se zabývá prostředím a obsahem výuky informatiky na základních a středních školách. Praktická část se zaměřuje na základní a střední odbornou školu služeb Kavčí hory. Její součástí je kromě seznámení s institucí také charakteristika jejího kompletního programového portfolia, které je rozděleno podle způsobu použití ve škole. Tyto skupiny programů jsou v závěru práce porovnány.
Vedoucí práce: Ludmila Jiříčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses