Analýza informačních zdrojů odborných informací se zaměřením na sport a pohybovou aktivitu - Adámek, Tomáš; Papík, Richard, 1962-; Sklenák, Vilém, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Hlavním cílem této bakalářské práce je zmapovat a zanalyzovat důležité informační zdroje pro sport a pohybovou aktivitu. Úvodní část práce popisuje historický vývoj sportu, jako takového a vymezuje terminologii ve sportu a pohybové aktivitě. V druhé části práce jsou definovány informační zdroje a jsou zanalyzovány a popsány zdroje odpovídající sportovní a pohybové aktivitě. Poslední a praktická část práce je věnována ověření dostupnosti těchto zdrojů v České republice. Posuzována je dostupnost databázích zdrojů pro vysoké školy, na kterých lze získat vzdělání z oblasti sportu a tělovýchovy.
Vedoucí práce: Richard Papík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses