Dopad přesnosti dat na logistické výkony - Ulrych, Petr (2020)
Diplomová práce je zaměřena na činnost logistického poskytovatele v oblasti mražených potravin. Hlavním cílem práce je analyzovat využití historických dat v rámci procesu demand planningu u sledovaného skladu mražených potravin, následně identifikovat slabá místa procesu a navrhnout jeho zlepšení.