Dopad přesnosti dat na logistické výkony - Ulrych, Petr; Jirsák, Petr; Zajíček, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce je zaměřena na činnost logistického poskytovatele v oblasti mražených potravin. Hlavním cílem práce je analyzovat využití historických dat v rámci procesu demand planningu u sledovaného skladu mražených potravin, následně identifikovat slabá místa procesu a navrhnout jeho zlepšení.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses