On-line marketingová strategie značky NORON - Dudová, Michaela (2020)
Bakalářská práce je prakticky orientovaná na konkrétní podnikatelský projekt e-shopu Noron. Práce se zaměřuje na praktické využití on-line marketingových nástrojů pro strategii e-shopu Noron a popisuje možnosti jejich využití. Cílem práce je na základě provedených analýz zhodnotit vybrané marketingové aktivity e-shopu. V praktické části práce byly navrženy kampaně a provedena jejich analýza a na závěr byla zhodnocena jejich účinnost a využitelnost. To pomohlo navrhnout doporučení pro další období. Tyto výsledky pomohou e-shopu efektivně využít omezený marketingový rozpočet při penetraci na trh.