On-line marketingová strategie značky NORON - Dudová, Michaela; Stříteský, Václav; Kůsová, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Bakalářská práce je prakticky orientovaná na konkrétní podnikatelský projekt e-shopu Noron. Práce se zaměřuje na praktické využití on-line marketingových nástrojů pro strategii e-shopu Noron a popisuje možnosti jejich využití. Cílem práce je na základě provedených analýz zhodnotit vybrané marketingové aktivity e-shopu. V praktické části práce byly navrženy kampaně a provedena jejich analýza a na závěr byla zhodnocena jejich účinnost a využitelnost. To pomohlo navrhnout doporučení pro další období. Tyto výsledky pomohou e-shopu efektivně využít omezený marketingový rozpočet při penetraci na trh.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses