Efektivnost interní komunikace v organizaci - Suetina, Anna; Stříteský, Marek; Formánková, Dana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce se věnuje intranetu jakožto hlavnímu nástroji vnitrofiremní komunikace. Hlavním cílem je návrh systému měření efektivnosti intranetu ve vybrané organizaci. První část představuje vymezení teoretického rámce, včetně pojmů a principů týkajících se dané problematiky. Druhá část práce se zaměřuje na proces komunikace ve společnosti a portál sloužící k její fungování, na jejich prvky a systém řízení. Zdrojem informací byly odborná literatura, rozhovory s pracovníky personálního oddělení a dotazníkové šetření mezi zaměstnanci. Na základě výsledků byly zjištěny nedostatky a slabá místa intranetu a navržena řešení k jich odstranění. Hlavním přínosem práce je stanovení systému měření portálu, který firma může opakovaně použít k vylepšení efektivity interní komunikace.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses