Návrh studijního programu předmětů 4ME111 Základy počítačové grafiky a 4ME112 Počítačová grafika - Antsifirova, Margarita (2020)
Hlavním cílem této bakalářské práce je popsat metodiku vyučování grafického designu na oboru Multimédia v ekonomické praxi na Vysoké škole ekonomické v Praze. V práci jsou popsány způsoby výuky nezbytných pro grafika teoretických znalostí, praktických dovedností a také metody hodnocení studentských návrhů. V teoretické části se píše o základních principech pedagogické činnosti. Navazuje na to praktická část, ve které se popisuje studijní program předmětů 4ME111 Základy počítačové grafiky a 4ME112 Počítačová grafika.