Návrh studijního programu předmětů 4ME111 Základy počítačové grafiky a 4ME112 Počítačová grafika - Antsifirova, Margarita; Horný, Stanislav, 1955-; Horná, Kristýna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Hlavním cílem této bakalářské práce je popsat metodiku vyučování grafického designu na oboru Multimédia v ekonomické praxi na Vysoké škole ekonomické v Praze. V práci jsou popsány způsoby výuky nezbytných pro grafika teoretických znalostí, praktických dovedností a také metody hodnocení studentských návrhů. V teoretické části se píše o základních principech pedagogické činnosti. Navazuje na to praktická část, ve které se popisuje studijní program předmětů 4ME111 Základy počítačové grafiky a 4ME112 Počítačová grafika.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses