Finanční analýza AUDIO PARTNER s.r.o. - Odvárko, Michal (2020)
Tato bakalářská práce zpracovává finanční analýzu obchodně zaměřené společnosti Audio Partner s. r. o. v letech 2016–2018, vyhodnocuje její celkové finanční zdraví, poukazuje na silné a slabé stránky jejího hospodaření a rozebírá její finanční stabilitu. Došel jsem k závěru, že analyzovaná společnost není úplně finančně zdravá.