Finanční analýza AUDIO PARTNER s.r.o. - Odvárko, Michal; Škerlíková, Tatiana; Kodl, Matyáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato bakalářská práce zpracovává finanční analýzu obchodně zaměřené společnosti Audio Partner s. r. o. v letech 2016–2018, vyhodnocuje její celkové finanční zdraví, poukazuje na silné a slabé stránky jejího hospodaření a rozebírá její finanční stabilitu. Došel jsem k závěru, že analyzovaná společnost není úplně finančně zdravá.
Vedoucí práce: Tatiana Škerlíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses