Handicapovaní ľudia a ich integrácia do pracovného prostredia - Tkáčová, Michaela (2020)
Táto bakalárska práca sa zameriava na problematiku zamestnávania a implementáciu handicapovaných osôb do pracovného prostredia. Teoretická časť sa sústreďuje na definíciu zdravotného postihnutia, handicapu, približuje jednotlivé druhy zdravotného postihnutia. Skúma, výhody a nevýhody pre zamestnávateľov, ktoré zo sebou zamestnávanie handicapovaných osôb prináša.